Racismen overskygger fornuften i Norden...

-

I Sverige er der nu arabisk på skoleskemaet, skriver Dagens.dk. En overskrift, som rimelig meget råber "Alle svenske skoleelever er nu tvangsindlagt til at lære arabisk", hvis I spørger mig - men endnu engang er det en af nyhedssidernes fuldstændig misvisende overskrifter - ikke så overraskende.

Artiklen starter med underrubrikken:

Svenske forældre raser over, deres poder skal lære arabisk i skolen. - Hvis det var mit barn, ville jeg brænde skolen ned, skriver en på Facebook.

Man må da sige, at det er opsigtvækkende. Det skriger til protest, og det er lige dét, de fleste medier i dag jagter. Det er også lykkedes meget godt - artiklen har skam høstet en masse "gode", vrede kommentarer på facebook.

Hvorvidt de mennesker ikke har læst artiklen, og dermed tror det, som jeg tidligere nævnte at overskriften udtrykker; om de bare er glødende racister; eller om de er glødende anti-islamister, det ved jeg ikke - men jeg mener i hvert fald, at vreden er fuldstændig ubegrundet, og den gør mig nærmest svimmel af frustration over danskerne.

Hvad der står i artiklen er, at to svenske skoler har valgt at have arabisk som valgfag, efter ønske fra eleverne.
Det er altså ganske klart - skolen har gjort det for elevernes skyld, og de kan helt frit vælge, om de vil have faget eller ej.

Hvorfor nogen får lyst til at brænde en skole ned på grund af dette, fatter jeg simpelthen ikke. Måske fordi, at de er bange for at "voldelige, islamiske terrorister" er ved at overtage landet? - Ja, for det ville jo være værre end psykopater der brænder skoler ned på grund af et valgfag...

En anden, på Dagens.dk's facebook-side, siger, at dette ikke stopper, før Islamisk Stat har overtaget Norden og alle bliver tvunget til at konvertere eller dø. Og den slags kommentarer må jeg ærligt erkende, at jeg virkelig heller ikke forstår. For ja, jeg vil give folk ret i, at folk fra mellemøsten og muslimer generelt vinder mere frem i det danske samfund (lad mig nu nøjes med at tale om det danske, da jeg ærligt talt ikke kender til andre landes) - men indtil videre er det altså ganske, ganske få "alvorlige" ting, de er vundet frem med, og disse ting bliver også bekæmpet kraftigt af dele af den danske befolkning.
Se blot, hvor meget modstand der var, da et boligkvarter ikke måtte få et juletræ op på grund af de mange muslimer. Dét synes jeg også var alvorligt, for det var at fjerne et vigtigt, dansk stykke kultur. Og der var modstand nok.

Tror folk helt seriøst, at muslimerne vil overtage Norden i en sådan grad, at vi danskere til sidst bare vil se passivt til, når "vantro" bliver henrettet inden for vores lands egne grænser? Selvfølgelig vil det aldrig nå dertil, for vi har massere af danskere til at sige stop - og i dette tilfælde, i modsætning til de mindre ting som juletræer og svinepølser, vil 99% af den danske befolkning jo nok gå i protest. Det er derfor virkelig ikke særlig rationelt at sætte lighedstegn mellem et uskyldigt, og faktisk brugbart, valgfag, og massemord af ikke-muslimer. Det er for latterligt.

Men sådan tænker mange danskere alligevel. Hvis muslimerne får deres arabisk-undervisning, deres kyllingepølser og deres moskéer, så overtager de også hele verden med burkaer, stening, dyreplageri (halal-slagtning uden bedøvelse) på åbne gader og ikke mindst massemord af alle, som ikke tilslutter sig islam. Men lad os nu stoppe den overbevisning, for det er simpelthen for langt ude - og med den tanke er det altså os danskere, der bliver ekstremisterne. Alle, der tænker på denne måde, kan jeg ikke tænke på som andet end ekstremistiske anti-islamister - og det er da virkelig heller ikke i orden. Jeg har et lille håb om, at folk snart vil forstå dette, før anti-islamismen snart bliver til den nye antisemetisme og kommer alt for langt ud. Racismen er virkelig ved at tage overhånd, når et sølle valgfag kan skabe så meget protest.